Свинско месо в гювечета

24/10/2014
Петкан
отПетканНовак
"Обичате ли гювечета? Какво ще кажете за едно крехко свинско с чушки, яйца и кашкавалена коричка?"
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26 153
  • Преглеждания за месеца458
  • Преглеждания за седмицата137
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, поръсете го със магданоз и ситно нарязан лук, поръсете с черен пипер.

Прибавете ситно нарязаните чушки, горчицата, кимиона и разбъркайте всичко много добре. Оставете сместа да престои на хладно за 5-6 часа.

Разпределете месото и маслото в гювечета, сложете капачетата и ги запечете.

Преди да ги извадите от фурната залейте всяко гювече с по 1 разбито яйце, поръсете с червен пипер и с настърган кашкавал. Допечете.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар