Свинско месо в гювечета

24/10/2014
Петкан
отПетканНовак
"Обичате ли гювечета? Какво ще кажете за едно крехко свинско с чушки, яйца и кашкавалена коричка?"
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 556
  • Преглеждания за месеца562
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, поръсете го със магданоз и ситно нарязан лук, поръсете с черен пипер.

Прибавете ситно нарязаните чушки, горчицата, кимиона и разбъркайте всичко много добре. Оставете сместа да престои на хладно за 5-6 часа.

Разпределете месото и маслото в гювечета, сложете капачетата и ги запечете.

Преди да ги извадите от фурната залейте всяко гювече с по 1 разбито яйце, поръсете с червен пипер и с настърган кашкавал. Допечете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!