Кебап в гювечета

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Кебап в гювечета1 / 2
25/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г крехко
  • лук - 3 големи глави
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • майонеза - 200 г
  • моркови - 1 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • хляб - 1/2 ч.ч. трохи
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете моркова и лука на колелца, след което ги разпределете в намазаните с олио гювечета.

Нарежете месото на парчета, посолете го, поръсете с черен пипер и също го разпределете в гювечетата. Запечете ги във фурната.

Разбийте доматеното пюре в майонезата и изсипете върху месото. Запечете.

Малко преди гювечетата да бъдат напълно готови, поръсете с хлебните трохи и допечете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Невена
Невена
Много хубава рецепта! Чудно се получи!
27.12.2014 20:28
1