Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Карфиол по римски

Карфиол по римски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Карфиол по римски1 / 2
30/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 глава
  • кашкавал - 150 г
  • доматено пюре - 4 с.л.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички и го измийте. Изпържете в мазнината нарязания на дребно чесън и магданоза.

Когато чесънът порозовее, прибавете малко вода и карфиола, поръсен със сол и черен пипер.

След като карфиолът попие мазнината, добавете размитото доматено пюре и задушете, докато омекне. Поднесете с настърган кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: