Пилешка супа с лук и моркови

31/10/2014
от НиколетаНовак
"Тази супа спокойно може да се причисли към класическите средства за борба с настинките "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо917
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилето в подсолена вода. Извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парченца.

Морковите, лукът и целината се нарязват и се прибавят към врящия бульон.

Нарежете чушките и ги задушете в половината сгорещено масло. Обелете доматите, нарежете ги на ситно и ги добавете към пиперките. Така задушените чушки и домати се слагат в супата.

В останалото масло запържете брашното до златист цвят и с него сгъстете супата. Прибавете месото.

Отстранете супата от огъня, прибавете счукания чесън и поръсете със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар