Пилешко месо с картофи и моркови

07/11/2014
от ЕвгенияНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 503
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг2,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се смила, картофите и морковите се настъргват, а лукът се нарязва на ивици.

В сгорещеното масло задушете морковите, картофи и лука. Сложете смляното месо и преди края на задушаването - ситно нарязаните чушки.

Посолете и овкусете със ситно нарязан джоджен. Разбийте яйцето и го смесете със сметаната.

Настържете сиренето и го изсипете в сметановата смес, с която се заливат задушените зеленчуци и месото. Запечете ястието в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар