Пилешки бургер

25/07/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф444
"Загрявайте скарата, че първите гладници вече тропат на вратата "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 354
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 400 - 500 грама бутчета и гърди
  • лук - 1 малка главичка
  • магнадноз - 5 - 6 стръка
  • мащерка - 1 ч. л.
  • сос уорчестър - 1 с. л., може и соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният лук, месото и магданозът се смилат заедно до получаване на кайма.

Към тях се прибавят мащерката, сосът Уорчестър, черният пипер и солта.

Готовата кайма се покрива с фолио и се натиска с точилка, за да се разстели.

С помоща на метален пръстен се оформят бургерите.

Загрейте на котлона грил-тиган и изпечете бургерите.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

лидия
лидия
10.10.2014 13:52
многомихаресватазирецепта
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв