Гювеч по римски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Гювеч по римски1 / 2
01/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • моркови - 250 г
  • тиквички - 500 г
  • лук - 250 г
  • картофи - 500 г
  • олио - 100 мл
  • дафинов лист - 2 бр.
  • магданоз - 1 връзка
  • чесън - 1 глава
  • бяло вино - 500 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте скилидките чесън. Нарежете картофите, лука, тиквичките и морковите на филии. Нарежете месото на парчета.

Объркайте всички продукти заедно с подправките и изсипете в глинен съд.

Залейте с виното и олиото и сложете ястието във фурната. Включете я на по-слаба степен и постепенно я увеличете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: