Свинско печено с лук

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Свинско печено с лук1 / 2
12/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг цяло парче
  • бяло вино - 200 мл
  • олио - 100 мл
  • лук - 1 кг
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • люти чушки - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпиковайте месото с 3-4 скилидки чесън. Сложете го в подходящ съд за печене с капак.

Нарежете лука на филийки, посолете и ги наредете върху месото.

Добавете нарязания магданоз, лютата чушка, черния пипер и залейте с бялото вино, олиото и 200 мл вода.

Захлупете и печете в умерена фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Зашев
Зашев
Би било добре да се шпиковат и тънки, дълги резенчета моркови.
17.11.2014 21:17