Италианска картофена салата с бекон и кедрови ядки

31/10/2014
Анонимен
отАнонименМастър Шеф37211203
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо671
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, обелват се и се режат на резенчета. Кедровите ядки се запържват на сух тиган до златисто. Доматите и сиренето се режат на кубчета. Листата на салатата се накъсват.

Оцетът се смесва с горчицата, черния пипер, солта и всичко това на тънка струйка се добавя към зехтина при непрекъснато бъркане. Този сос се смесва с картофите.

Беконът се реже на тънки резенчета и се запържва. Картофите, сиренето, салатата и доматите се смесват. Поръсват се с кедрови ядки и бекон.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар