Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шницели»Панирани медальончета от свинско филе

Панирани медальончета от свинско филе

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3212k
Панирани медальончета от свинско филе1 / 2
06/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г филе
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 40 г
  • доматен сос
  • магданоз
  • брашно
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете филето от ципите и го нарежете на медальончета. Начукайте ги леко, посолете и ги оваляйте в брашно.

Разбийте яйцата и прибавете към тях настъргания кашкавал, малко брашно и сол.

Панирайте медальончетата в сместа и ги изпържете в сгорещено олио.

Залейте ги с разтопеното краве масло, сервирайте с доматен сос и украсете с листа магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка: