Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Телешки черен дроб с гъби и кашкавал

Телешки черен дроб с гъби и кашкавал

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Телешки черен дроб с гъби и кашкавал1 / 2
06/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешки дроб - 800 г
  • гъби - 200 г от консерва
  • кашкавал - 200 г
  • моркови - 200 г
  • лук - 1/2 глава
  • брашно - за овалване
  • масло - 30 г
  • магданоз
  • копър
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете дроба от ципите, нарежете го на плоски парчета, оваляйте в брашно и го изпържете в сгорещено олио.

Извадете го и го поръсете със ситно нарязан копър.

Сварете морковите в подсолена вода, след което ги нарежете на колелца и ги поръсете със ситно нарязан магданоз.

Задушете гъбите и настъргания лук в маслото. Нарежете кашкавала на много тънки филии, които поставете върху изпържения дроб.

Поднесете дроба със задушените зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: