Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Арабско реване с грис
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
02/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Можем ли да ви изкушим с едно парче арабско реване с грис? А с две?"

Необходими Продукти

  • грис - 400 грама
  • захар - 250 грама
  • кисело млако - 1 кофичка
  • масло - 1 пакетче
  • ванилия
  • сода - 1 ч.л.
  • захар - 200 - 250 грама
  • вода - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шупнете содата в киселото мляко. След това го размесете с гриса, захарта и ванилията и разбъркайте добре.

Разтопете маслото в тава и изсипете сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна.

Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп.

Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
520
48
30
22
10
Дай твоята оценка: