Шкембе по цюрихски

11/11/2014
Виктория
отВикторияНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистеното шкембе в подсолена вода и го нарежете на ивички.

Изпържете ситно нарязания лук в маста, поръсете с брашното и изпържете.

Залейте с бульон и варете. След малко прибавете кимиона и брашното и варете на тих огън.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар