Шкембе по цюрихски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Шкембе по цюрихски1 / 2
11/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"В Цюрих да отидеш, са горещо шкембе да те посрещнат - това на всекиго пожелаваме"

Необходими Продукти

  • шкембе - 800 г
  • брашно - 30 г
  • лук - 1 глава
  • мас - 40 г
  • бульон - от месо
  • кимион
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистеното шкембе в подсолена вода и го нарежете на ивички.

Изпържете ситно нарязания лук в маста, поръсете с брашното и изпържете.

Залейте с бульон и варете. След малко прибавете кимиона и брашното и варете на тих огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: