Пудинг със сирене по швейцарски

17/11/2014
от ТаняНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо412
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете светла запръжка от 2 с.л. масло и брашното, разредете с прясното мляко и варете малко.

Когато поизстине сместа, добавете отделените жълтъци, черен пипер, сол и 90 г от настърганото сирене. Разбъркайте добре.

Сложете постепенно разбитите на твърд сняг белтъци, изсипете сместа в намазана с мазнина форма за пудинг и печете в слаба фурна.

Малко преди края на печенето наредете отгоре парченца от останалото сирене и изчакайте да се стопи.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар