Чорба с месо

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Чорба с месо1 / 2
11/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • магданоз
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • оцет - 1 к.ч.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • ориз - 2 - 3 с.л.
  • мазнина
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, нарежете го на парченца и сложете да се свари в достатъчно количество вода, като добавите сол, след като омекне.

Задушете скълцания лук с мазнината, разбъркайте с брашното и червен пипер, добавете запръжката към чорбата и бъркайте. Оставете да поври.

След като кипне, добавете ориза. Застройте готовата чорба с разбити яйца с оцета и овкусете с нарязан магданоз и сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: