Агнешка чорба

11/11/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Богата и ароматна чорба, от която гарантирано ще си сипете допълнително!"
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 527
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 2 с.л.
  • корени - за супа
  • магданоз
  • лимонов сок
  • мазнина - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете масло/олио в тенджера и запържете нарязания ситно лук и нарязаното на парченца месо.

Поръсете запърженото месо с брашното, разбъркайте и запържете за 10-тина минути.

Добавете магданоза, долейте достатъчно топла вода и варете, докато месото омекне.

Застройте готовата супа с разбитите яйца с лимоновия сок. Поднесете гореща.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!