Телешки медальони с лимонов сок

13/11/2014
ДжиДжи
отДжиДжиНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 916
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете леко начуканите шницели, поръсете ги с черен пипер и брашно и ги запържете в масло и олио.

Извадете шницелите, прибавете към соса магданоз и лимонов сок.

Върнете отново шницелите, затоплете и ги извадете, след което ги залейте със соса.

Поднесете веднага с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар