Свинско по ирландски

31/07/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф444
"Да знаете, че това свинско ще ви вземе ума, и ще забравите за всички други рецепти със свинско "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 251
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се овкусява със сол и черен пипер, след което се изпича на скара или грил. Картофите се обелват и нарязват на едри парчета.

Полейте картофите с олио, поръсете с подпавката от градиснки зеленчуци и добавете ситно нарязаният магданоз. Объркваме добре картофите и поставяме в дълбока тава.

Ястието се залива с 500 мл светла бира, а свинското се нарежда отгоре.

Върху месото се настъргва леко кашкавал, а отгоре слагаме резените бекон.

Сложете да се пече на 200 градуса за 45 минути.

Ястието се поднася с чаша бира.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар