Свински кебап

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Свински кебап1 / 2
14/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • брашно - 1 с.л.
  • вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • жълтъци - 2 бр.
  • лимонов сок
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер, след това с брашното и разбъркайте.

След като се запържи, долейте малко вода и виното. Оставете да се вари около 1 час. След това прецедете соса и го разбийте с жълтъците.

Варете го за кратко при непрекъснато бъркане, върнете месото и след 10 минути снемете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: