Джолан по македонски

14/11/2014
Милан
отМиланНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 069
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте джоланите, подсушете ги ги сложете в голям глинен съд с капак.

Добавете измитите лукчета с люспите и чесъна на скилидки.

Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и добавете заедно с подправките. Сложете капака и печете в началото на силна фурна.

След като заври печете на по-слаба фурна. Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!