Телешки език със сос

18/11/2014
Генка
отГенкаНовак
"Уникална вкусотия, ще оближете не само пръстите, но и цялата чиния!"
Приготвяне25 мин.
Готвене34 мин.
Общо59 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 785
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете езиците заедно с корените за супа в подсолена вода. Още докато са топли ги обелете и нарежете.

От брашното и маслото направете запръжка, разредете я с бульона, в който са варени езиците.

Прибавете лимоновия сок, нарязаните езици и оставете ястието да ври на тих огън. Поднесете с картофено пюре или ориз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар