Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Запеканки»Карфиол с кашкавал и сирене

Карфиол с кашкавал и сирене

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Карфиол с кашкавал и сирене1 / 2
20/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Запечен карфиол с кашкавал и сирене - бодваме вкусно направо от тавата"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 голяма или 2 по - малки
  • сирене - 300 г
  • кашкавал - 2 с.л. настърган
  • галета - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички, кипнете подсолена вода и го бланширайте. След като поомекне, го отцедете.

Прехвърлете го тавичка (намазнена) и залейте със соса.

Поръсете с натрошеното сирене, кашкавала и галетата и сложете да се запече в умерена фурна с горен грил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Къф сос бе?
22.12.2023 17:23
Потребител#315574
Потребител#315574
Пише, "залейте със соса" ... Какъв сос, от какво? Не са описани съставките за соса!
01.09.2022 19:44
13