Заек с лук

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Заек с лук1 / 2
21/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
6
"ГотвачБГ съветва - задушете заешкото с малко бяло вино за отличен резултат!"

Необходими Продукти

  • заек - 1 бр. изчистен
  • лук - 1 глава кромид
  • брашно
  • мазнина
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете нарязания лук в мазнина.

Порционирайте заека, който предварително сте почистили.

Овалвайте парчетата в брашно и запържете, докато придобият златист загар.

Поръсете с подправките и залейте с топла вода, колкото да покрие месото.

Варете заешкото за около 90 минути или докато напълно омекне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: