Гулаш от говеждо месо

22/11/2014
Петков
отПетковНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 594
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете ситно нарязания лук в маста, прибавете нарязаното на парчета месо, изпържете и поръсете с червения пипер и брашно.

Пържете отново, разредете с виното, посолете и задушавайте до омекване.

Към края на задушаването прибавете нарязаните картофи и бульона.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар