Пъстърва с масло и бадеми

23/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 496
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пъстърва - 4 бр. малки
  • бадеми - 100 г
  • магданоз - 1 ч.л. ситно нарязан
  • брашно - 2 с.л.
  • масло - 60 г
  • лимонов сок - от 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оваляйте почистените и подсушени пъстърви в брашното, което е предварително смесено със сол и черен пипер.

Изтръскайте излишното брашно. Загрейте част от маслото, поръсете с магданоз и лимонов сок, след което изпържете пъстървите от двете страни.

Прехвърлете изпържените пъстърви в затоплени чинии, отгоре наредете изпържените в бадеми и залейте със сгорещено масло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар