Италиански кюфтенца

27/11/2014
от ГеновеваНовак
"Колко и вино и ракия да си приготвите за тази кюфтенца, няма да сгрешите "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции8-10 бр.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 213
  • Преглеждания за месеца749
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза.

Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки кюфтенца, които се изпържват горещото олио.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ivo
Ivo
26.05.2016 19:25
Няма нищо италианско.
Ако няма яйце ще се разпаднат.
Без набухвател /сода или друг/ остават
сплескани и не могат да са сочни.
1
0
никнай
никнай
05.02.2016 22:02
Полпета - няма нито една италианска в рецепта която да се слагат маслини в сместа.
Може да го наречеш всичко друго но не и "Италиански кюфтенца".
Неказвам че не добра рецепта а просто че наименованието е неправилно ....
2
1
Деси Маринова
Получават много вкусни бейби кюфтенца. Пробвайте ги!
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв