Вегетариански бульон

28/11/2014
Krasito
отKrasitoНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 293
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете корените за супа, лука, картофите, нарежете ги ситно и ги сложете да се варят в студена и подсолена вода.

Прецедете зарзавата и го пресовайте. Върнете го във врящия бульон и добавете фидето.

Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок. Добавете скълцан магданоз и копър.

По желание супата се застройва с разбитите яйца, но може и без тях.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!