Пълнен кашкавал

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Пълнен кашкавал1 / 2
28/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Страхотно предястие, с което ще смаете гостите, а и се приготвя толкова лесно"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 350 г
  • лук - 1 глава
  • чушки - 4 - 5 печени, червени
  • гъби - 150 г
  • шунка - 200 г
  • бекон - 100 г или сланина
  • сол
  • черен пипер
  • ким
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Потопете кашкавала във вряща вода, за да омекне. Извадете го и го разточете с помощта на точилка върху дъска до дебелина 1 см.

Напълнете го с предварително приготвената плънка, описана по-долу. Завийте на руло и завържете с дебел конец. Натрийте отвън със счукан черен пипер, счукан ким и червен пипер.

Завийте с фолио и сложете в камерата, докато рулото стегне. Поднесете пълнения кашкавал, нарязан на филии.

За плънката: Запържете в маслото нарязания ситно лук, гъби и печените нарязани ситно пиперки. Объркайте сместа със ситно нарязаните шунка и сланина. Овкусете със сол и пипер и поръсете с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Биляна Владова
Биляна Владова
много интересна идея, подходяща за ежедневието и за посрещане на гости. мисля, че това може да се съхранява и поне 4- 5 дни в хладилник, така че предварителното приготвяне няма да е проблем.
18.04.2016 07:20