Пача

29/11/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 047
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинска глава - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • корени - за супа
  • сол - на вкус
  • дафинов лист - 2 бр.
  • черен пипер - няколко зърна
  • бахар - 2 - 3 зърна
  • оцет - на вкус
  • чесън - 1 глава
  • хрян - настърган
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките.

Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус.

Залейте месото с чорбата и оставете да замръзне. Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян.

По същия начин може да направите и пача от свински крака.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар