Паниран кашкавал с шунка

30/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 156
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • кашкавал - 400 г
  • шунка - 200 г
  • яйца - 2 бр.
  • мазнина - към 100 мл
  • брашно - 50 г
  • галета - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на тънки филии - всяка по 50 г., както и шунката - 4 филии по 50 г.

Между две филийки кашкавал поставете парче шунка. Всяко пакетче потапяйте последователно в брашното, разбити яйца и галета.

Изпържете ги в горещена мазнина до готовност и поднесете като ордьовър, нарязан на парченца или като основно ястие със салата по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар