Пържен телешки дроб

01/12/2014
Мая
отМаяНовак
"Перфектното мезе и за бира, и за вино - ароматен пържен телешки дроб "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 135
  • Преглеждания за месеца1499
  • Преглеждания за седмицата298
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на филии с дебелина около 1 см, след което посолете.

Оваляйте нарязания дроб в брашно и го изпържете в сгорещеното масло.

Поднесете с клончета магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар