Макарони с бекон

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Макарони с бекон1 / 2
01/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Чували сме за макарони със сирене, но определено най-вкусните макарони, които сме опитвали, са с бекон"

Необходими Продукти

  • бекон - 200 г
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • макарони - 200 г
  • масло - 1/2 пакетче
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • галета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бекона в подсолена вода за 20 минути. Сварете и отцедете макароните.

Разбийте яйцата с млякото, след което разтопете маслото. Намажете бекона на хапки и смесете с макароните.

Залейте ги с маслото и подправете с черен пипер. Разстелете сместа в намаслена тава и поръсете с галета.

Печете 15 минути в умерено загрята фурна. Залейте с разбитите яйца и допечете до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: