Селски гювеч с яйца

04/12/2014
Клавдия
отКлавдияНовак
"Знаете ли защо на село всичко е по-вкусно? Дали само заради натуралните продукти или и чистият въздух помага "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 740
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте лука ситно и сложете да се запържи в мазнината, като овкусите с подправки.

Добавете изчистени и нарязани пиперки и доизпържете с тях. Поръсете с червен пипер и добавете нарязаните домати с натрошеното сирене.

Поръсете с магданоз, сипете сместа в тавичка или гювеч или в гювечета и запечете до готовност.

Залейте ястието със смес от яйцата и киселото мляко, които сте разбили добре. Запечете, докато заливката добие хубав загар.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар