Орехова торта с какао

08/12/2014
Дебелата Берта
отДебелата БертаМастър Шеф5088145
"В сърцето ни винаги ще има място за още една любима торта "
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 934
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте хубаво жълтъците със захарта и добавете орехите и какаото. Внимателно объркайте разбитите на сняг белтъци и сипете сместа в намазнена и леко набрашнена форма.

Печете до готовност в умерено загряна фурна. Изстиналия блат разрежете на 2 отделни, които се сиропират със захарен сироп или прясно мляко, и ги слепете с крема.

За крема смесете млякото, брашното и захарта и възварете на котлона, като бъркате, докато кремът се сгъсти. Отделно разбийте мекото масло с пудрата захар на пухкав крем. Бъркайте с дървена лъжица, смесете двата крема.

Намажете и отгоре и отстрани тортата с крема и направете украса от орехи по ваш вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар