Постни лозови сарми с праз

09/12/2014
Джоли
отДжолиНовак
"Толкова са вкусни, че ни иде песен да напишем за тях, но ще се задоволим и с втора порция "
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции30
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 940
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и праза и ги запържете, след това добавете измития и отцеден ориз заедно с нарязания чесън и запържете, докато оризът стане стъклен.

Овкусете със сол, пипер, сух копър и джоджен, черен и червен пипер. Долейте вода и добавете разреденото доматено пюре. След като оризът набъбне, оставете сместа леко да се охлади и завийте сармички.

Подреждайте ги в тенджера плътно една до друга, притиснете с чиния и долейте вода с 3-4 с.л. олио. Варете сармите на тих котлон, докато абсорбират водата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар