Наденички с прясно зеле

15/12/2014
Ивалина Иванова
отИвалина ИвановаНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо642
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на едри филийки. Набодете наденичките с вилица, Нарежете зелето на ситно и го сварете в два литра подсолена вода с черен пипер. След това го отцедете.

Сварете леко наденичките и след това ги запържете в кравето масло. Задушете ситно нарязания лук в маслото.

Прибавете зелето и чесъна, налейте виното и оставете на тих огън. Изпържените наденички се поставят върху зелето.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 10:08
Интересна комбинация, но не виждам защо да се варят преди да се изпържат наденичките. Те и само пържени са ок.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв