Капама от Банско

25/12/2014
Станислав
отСтаниславНовак
"Причина № 1 да се отиде в Банско дори и да не карате ски е Банската капама "
Приготвяне40 мин.
Готвене150 мин.
Общо190 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 903
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете продуктите в глинен съд в следната последователност: на дъното се слага сланината, отгоре се нареждат приготвените от зелето и ориза постни сарми.

Върху тях се слага предварително запърженото свинско месо. Следва телешкото и пилешкото, а най-отгоре са кървавицата и пресния суджук.

Между всеки от изброените пластове се слага по малко от зелето. Сложете и подправките. Залейте всичко с бульон и вино. Оставете капамата да се готви на бавен огън във фурната.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Дида
Дида
25.12.2014 11:32
Пълна измишльотина е тази рецепта, това НЕ е банска капама !!! А къде е чекането? А останалите продукти, които няма да споменавам тук къде са ? НЕ обърквайте хората със свободни измислици !!!
5
1

Виж всички коментари или напиши такъв