Свински джолан с картофи

28/12/2014
Панов
отПановНовак
"Крехко свинско месце, което само се отделя от кокала и ароматни картофки - обядът е готов!"
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 846
  • Преглеждания за месеца955
  • Преглеждания за седмицата190
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял.

Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.

Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага най-отдолу, за да не прегори. Поръсете със сол и олио.

Сипете няколко черпака от бульона и сложете да се пече във фурната, като от време на време поливате месото с част от отделената течност.
подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар