Пилешки дробчета по селски

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
19/07/2011
"Пилешки дробчета обичате ли? Ето класическата рецепта!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+2 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо176 274
  • Преглеждания за месеца385
  • Преглеждания за седмицата1295
  • Коментирана19 пъти
  • Рейтинг3,8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измийте дробчетата и ги подсушете добре. В дълбок тиган загрейте мазнина и изпържете дробчетата до готовност, след което ги извадете от олиото.

В същия тиган сложете да се запържи нарязания на полумесеци лук, след което настъргания на съвсем ситно морков и разполовените гъбки. Поръсете с червен пипер и добавете нарязаните на дребно печени чушки. Залейте с червеното вино.

Добавете доматеното пюре, разтворено в 250 мл вода, а след това и пилешките дробчета. Подправете на вкус с черен пипер, малко чубрица и сол.

Сервирайте с накълцан пресен магданоз. Дробчетата по селски се съчетават добре с гарнитура от сварени картофи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 32
4 24
3 22
2 9
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

katq
katq
17.05.2016 21:23
Вкусно са приговени!
0
3
bvb09
bvb09
19.01.2016 08:53
А кингса как е:D
2
1
Стойнев
Стойнев
07.03.2015 00:45
и на мен ми се получиха.супер рецепта.на края добавих и малко шарена сол и две щипка две захар.
1
10

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията