Телешки пържоли на тиган

18/12/2014
Nikola
отNikolaНовак
"Предизвикваме ви днес да сготвите сочни телешки пържоли на тиган!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24 527
  • Преглеждания за месеца507
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • телешки пържоли - 4 бр. от бут
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • брашно - за овалване
  • вино - малко
  • лимонов сок
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете телешки пържоли от бута или ги купете готови. Изтънете ги внимателно с дървено чукче и поръсете със сол, черен и червен пипер.

Потопете всяка пържола в брашно и сложете да се пържи в незалепващ тиган със загрята мазнина. Може да залеете с малко вино по време на пърженето.

Готовите пържоли залейте с лимонов сок и поднесете с картофено пюре или салата по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар