Свински пържоли с марината и сос с коняк

27/12/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 957
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг1,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се слага в дълбок съд и се залива със сока от двата лимона. Поръсва се със ситно нарязания чесън и се оставя за 1 час.

Всяка пържола се запържва в зехтина от двете страни до златисто. Конякът се смесва с джинджифила, меда и маринатата, в която се е киснало месото. Пържолите се нареждат в съд от йенско стъкло.

Останалият зехтин се загрява в тиган, добавя се сосът и се кипва. Пържолите се поръсват със сол, заливат се със соса, покриват се с капак и се пекат 30 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 1
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар