Пуешко месо с кедрови ядки

30/12/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стафидите се накисват в коняка за 1 час и се отцеждат. Месото се запържва в зехтин, добавя се бульонът и солта и се задушава под капак до омекване.

Оцетът се смесва с останалия зехтин и се разбърква. Сервира се, като в чиния се слагат листа от салатата айсберг, поливат се със сос, слага се нарязаното месо, поръсва се с кедрови ядки, зърна от нар и стафиди и се полива с останалия сос.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар