Люти чушки

05/05/2009
Стояна
отСтоянаНовак
"Във всеки килер трябва има по няколко бурканчета люти чушки, приготвени по тази рецепта!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6 буркана
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 144
  • Преглеждания за месеца507
  • Преглеждания за седмицата59
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • чушки – 3 кг.
  • захар – 400 гр.
  • олио – 1 ч. ч.
  • оцет – 1. 5 л.
  • сол – 200 гр.
  • магданоз
  • моркови – 500 гр.
  • чесън
  • аспирин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечените чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани моркови.

Нареждат се в бурканчета, заливат се с разтвора и отгоре се слага по 1 аспирин. Запечатва се. Не се вари.
подобни рецепти тук

5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Dona
Dona
26.08.2013 19:12
Бурканчета от малките - за лютеница.
3
1
????
????
10.10.2011 15:13
В какви бурканчета ?
Не е ясно един аспирин, за какъв буркан е достатъчен ?
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв