Салата от боб по манастирски

27/08/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
"Тази рецепта ни кара да се съмняваме, че в някои манастири има скрит тефтер с тайни рецепти, измислени в Рая "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 289
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтин в дълбок тиган и сложете всички зеленчуци да се задушат за кратко, като започнете от лука.

След това прибавете чушките, морковите, тиквичките, царевицата и най-накрая червеното цвекло.

Овкусете с подправки и добавете боба. При нужда долейте още малко мазнина.

Запържете салата за 2 минути и оттеглете от огъня. Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар