Сладкиш с грис, шоколад и карамелизирани ябълки

08/01/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 740
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът, захарта, яйцата, какаото, киселото мляко и содата се смесват. Оставят се за 30 минути.

Разтопява се масло и в него се запържват за 1 минута нарязаните ябълки. Поръсват се със захарта за карамел и се карамелизират 10 минути при непрекъснато бъркане.

В тава, постлана с фолио и намазана с мазнина, се слагат ябълките и отгоре се излива тестото. Пече се 25 минути на 180 градуса. Изважда се от тавата, като се обръща.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар