Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Зелени плодове в шампанско

Зелени плодове в шампанско

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Зелени плодове в шампанско1 / 2
22/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • захар - 25 г
  • киви - 2 бр.
  • грозде - 200 г зелено
  • ябълки - 4 бр. зелени
  • пъпеш - 1 бр. Медена роса
  • шампанско - 750 мл
  • мента - 4 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чаши за шампанско се топват във вода и после в захар. Кивито се обелва, реже се на кръгчета, които се режат на четвъртинки.

Пъпешът се реже на половинки, семките се отстраняват и с малка лъжичка за сладолед се изваждат топчета. Ябълките се режат на половинки и с нож се изрязват големи кубчета.

Гроздето се разделя на зърна. Плодовете се слагат в чаши. Допълват се с шампанско и се украсяват с листенца мента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: