Шишчета от агнешко месо

26/08/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 200
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг агнешко филе
  • лук - 3 глави кромид
  • оцет - 1 чаша
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на еднакви по форма не много големи парчета.

Лукът се нарязва и се разделя на отделни листове с големината на парчетата месо.

Смесете месото и лука в съд, залейте го с оцета и го оставете да престои така едно денонощие.

След това нанижете шишчетата редувайки месо и лук, овкусете ги с подправки и ги изпечете на грил или скара.

Сервирайте с гарнитура от зелен лук и зеленчуци по избор.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар