Свински ребра с папуда

14/01/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 237
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра - 2 кг
  • папуда - 300 г (1 и 1/2 ч.ч.)
  • домати - 4 - 5 бр. (300 г) червени
  • мас - 3 - 4 с.л. свинска
  • лук - 2 глави кромид
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребрата на отделни парчета и ги запържете със скълцания лук. Долейте и малко вода и задушете.

Предварително трябва да накиснете папудата (дребен боб) от предната вечер.

Сложете я да се вари на тих огън и след това добавете ситно нарязаните домати.

След това сипете размития в студена вода червен пипер и добавете ребрата. Посолете на вкус и доварете до готовност.

Финално овкусете с черен пипер.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар